Poezen

Pterois Season

Op 14 juli 2016 is Pterois Season geboren in onze eigen cattery uit de verparing van Lux Lux x Califasia J Dark Angel. Wat een energie heeft deze dame !!. Regelmatig komt ze langsracen en de speeltjes krijgen het flink te verduren als Season er mee speelt. Ook kan ze erg hoog springen en is ze zeer behendig.  Daarnaast kan ze ook heerlijk bij je komen liggen en tegen je aan kroelen.

Season is een zilver poesje met een mooi contrast tussen de zilvergrijze vachtkleur en de mooie donkerder gekleurde rosetten.  Zij draagt zowel het zilvergen als het dillute (blauw) gen in zich.

Season (I/i, A/A, D/d) PKdef N/N, PRA-B N/N (by parentage), HCM normal, PKD normal, Fiv/Felv vrij

Garra De Kato Orchid

In Februari 2017 is Garra De Kato Orchid vanuit Rusland naar ons toegekomen.

Orchid is een (Silver) smoke poesje met onder haar donkere uitstraling een mooie verzameling aan rosetten. Door haar donkere  vachtkleur zijn de rosetten niet goed te zien, maar in direct zonlicht stralen ze mooi  door haar vacht heen. Wat een lieverd is dit!! Regelmatig komt zij kopjes halen en is gek op eten (maakt niet uit wat, want ze lust alles) Zij draagt het non-agouti gen dubbel, het Silvergen en een gen voor snow (seal sepia).

Orchid (I/i, a/a, C/Cb) PKdef N/N, PRA-B N/N, HCM normal, PKD normal, Fiv/Felv vrij